Що таке 4PL логістика ?
Цитата: Nastya_354094 от 13.02.2025, 18:36Всім привіт, сьогодні розмовляла з сином і він говорив щось про пошуки компанії що надає 4PL логістичні послуги. я подивилася в інтрнеті що це але не дуже зрозуміла, можливо хтось з вас знає що воно собою являє. і де можна скористатися цими послугами
Всім привіт, сьогодні розмовляла з сином і він говорив щось про пошуки компанії що надає 4PL логістичні послуги. я подивилася в інтрнеті що це але не дуже зрозуміла, можливо хтось з вас знає що воно собою являє. і де можна скористатися цими послугами
Цитата: Anna_483301 от 13.02.2025, 18:45Привіт, колись мені доводилося мати справу з 4PL логістикою, я звичайно в цій темі не експерт, але коротко можу дати пояснення. 4PL логістика це аутсорсинг всіх логістичних процесів, коли компанія передає управління своїм ланцюгом постачань зовнішньому постачальнику послуг. Це дозволяє знизити витрати, зекономити час і підвищити ефективність, оскільки 4PL-партнер керує всіма аспектами логістики і інтегрує різні послуги. Це ідеально для бізнесів, які хочуть зосередитись на основній діяльності, а не на логістиці. Сподіваюся, що моє пояснення стало для вас зрозумілим, постаралася пояснити все коротко і по суті
Привіт, колись мені доводилося мати справу з 4PL логістикою, я звичайно в цій темі не експерт, але коротко можу дати пояснення. 4PL логістика це аутсорсинг всіх логістичних процесів, коли компанія передає управління своїм ланцюгом постачань зовнішньому постачальнику послуг. Це дозволяє знизити витрати, зекономити час і підвищити ефективність, оскільки 4PL-партнер керує всіма аспектами логістики і інтегрує різні послуги. Це ідеально для бізнесів, які хочуть зосередитись на основній діяльності, а не на логістиці. Сподіваюся, що моє пояснення стало для вас зрозумілим, постаралася пояснити все коротко і по суті